Logo

ZwemConsult

Beroepsopleidingen ZwembadBranche

De opleiding Zwemmend Redden voor Zwembaden

Nationaal Platform Zwembaden|NRZ Voor het certificaat Zwemmend Redden voor Zwembaden heeft Reddingsbrigade Nederland met het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ een overeenkomst afgesloten. Deze overeenkomst is ingegaan op 01-09-2006. Tenzij deze, door één van de partijen wordt opgezegd, wordt telkens met één jaar verlengd. Ga terug (...)

De brancheopleiding Zwemmend Redden voor Zwembaden (ZRZ) is verplicht om te mogen werken in de branche en is ondergebracht bij het Nationaal Platform Zwembaden (NPZ). Dit diploma is maximaal 2 jaar geldig maar wordt verlengd indien regelmatig praktijkoefeningen zijn gevolgd. De reguliere opleidingen en diploma's van Reddingsbrigade Nederland zijn niet geldig voor de beroepsuitoefening.

ZwemConsult verzorgt en examineert deze opleiding apart of als onderdeel van de beroepsopleiding Lifeguard CE 1 (Toezichthouder) voor zowel individuele cursisten als incompany-groepen. Kortdurende bijscholingen en trainingen voor houders van ZRZ zijn eveneens mogelijk.

Ga terug naar de homepage van ZwemConsult Ga naar ZwemConsult verzorgt alle beroepsopleidingen Ga naar de bovenzijde van deze pagina Ga naar De opleiding lifeguard - CE 1t Ga naar de nieuwspagina van ZwemConsult

update: 11-09-2017