Logo

ZwemConsult

Beroepsopleidingen ZwembadBranche

Uitstroomprofielen opleiding zwembadmachinist

De opleiding zwembadmachinist kent 4 opvolgende niveaus, ook wel uitstroomprofielen genoemd. ZwemConsult is hierin gespecialiseerd en deskundig. Ga terug (...)

Het volledige opleidingstraject omvat 4 niveau’s (uitstroomprofielen):
Hoofd Technische Dienst (verantwoording)
 Senior Medewerker Technische Dienst (beheer)
 Medewerker Technische Dienst (uitvoer)
 Onderhoudsmedewerker (aankomend)

NLQFDe inschalingsniveaus die hierna worden genoemd lopen synchroon met de algemeen gebruikte inschaling van het Europesche EQF en de Nederlandse NLQF. Klik op het plaatje hiernaast voor meer informatie. Het Hoofd Technische Dienst is als Installatieverantwoordelijke aansprakelijk voor de ontwerpen en de status van de technische installatie namens de organisatie of onder supervisie van de directeur. Het competentieprofiel zal hoogstwaarschijnlijk op niveau 5 worden geschaald, ofwel Hogere Technische School.
De Senior Medewerker Technische Dienst beschikt over ruime kennis van
de wetgevingen en is als Werkverantwoordelijke volledig bekwaam om de bedrijfsvoering op locatie te bewaken. Naast deze beheerstaak is deze specialist ook uitvoerend zeer bekwaam en ervaren. Het competentieprofiel zal hoogstwaarschijnlijk op niveau 4 worden geschaald, ofwel Middelbare Technische School.
De Medewerker Technische Dienst (uitvoer) handelt in opdracht en onder verantwoording van het “Hoofd” en/of de“Senior”. Dit is vooral de medewerker met “vette” handen. Die natuurlijk wel over voldoende inzicht in wet- en regelgeving dient te beschikken. En erkend Vakbekwaam Persoon dient te zijn. Het competentieprofiel zal hoogstwaarschijnlijk op niveau 3 worden geschaald.
De Onderhoudsmedewerker (aankomend) is een volledig vakbekwaam medewerker. De rechterhand bij uitvoerende taken en de ogen en oren tijdens de controlerende werkzaamheden. Het competentieprofiel zal hoogstwaarschijnlijk op niveau 2 worden geschaald.

Ga terug naar de homepage van ZwemConsult Ga naar De opleidingen zwembadmachinist van ZwemConsult Ga naar de bovenzijde van deze pagina Ga naar De competenties zwembadmachinist van ZwemConsult Ga naar de nieuwspagina van ZwemConsult

update: 11-09-2017