Logo

ZwemConsult

Beroepsopleidingen ZwembadBranche

De opleiding Hoofd Technische Dienst (kennis) TD 4 van ZwemConsult

Het Hoofd Technische Dienst is eindverantwoordelijke namens de organisatie of onder supervisie van de directeur. Het competentieprofiel zal hoogstwaarschijnlijk op HBO-5/6-niveau worden geschaald, ofwel Hogere Technische School (HTS). Ga terug (...)

Dit afstudeer- en functieniveau vormt de voltooing van de gehele opleiding enomvat het volledige beheer van de accommodatie als installatieverantwoorelijke onder supervisie van het Bestuur van de organisatie.

Inhoudelijke informatie is beschreven in de studiegids van ZwemConsult welke op verzoek wordt toegezondenof hier kan worden gedownload.

De studiebelasting voor module TD 4 omvat totaal 980 uur studiebelasting met inbegrip van de verplichte modulen TD 3 (240 uur), TD 2 (240 uur) en TD 1a en TD 1b, ( 240 uur).

Afronding module TD 4
De module TD 4 wordt afgerond met een certificaat van deelname als 80% van de aangeboden lessen zijn gevolgd. Dus ook bij verkorte trajecten op basis van incompany.
De module TD 4 wordt afgerond met een diploma Hoofd Technische Dienst TD 4 indien 80% van de aangeboden lessen zijn gevolgd, alle opdrachten plus het schriftelijke examen met een voldoende zijn afgerond en het mondelingen eindexamen met een voldoende is behaald.

Ga terug naar de homepage van ZwemConsult Ga naar De opleiding Senior Medewerker Technische Dienst (beheer) CE 3 van ZwemConsult Ga naar de bovenzijde van deze pagina Ga naar ZwemConsult verzorgt alle beroepsopleidingen Ga naar de nieuwspagina van ZwemConsult

update: 11-09-2017