Logo

ZwemConsult

Beroepsopleidingen ZwembadBranche

De opleiding Senior Medewerker Technische Dienst (beheer) TD 3 van ZwemConsult

De Senior Medewerker Technische Dienst beschikt over ruime kennis van
de wetgevingen en is volledig bekwaam om de bedrijfsvoering op locatie te bewaken. Naast deze beheerstaak is deze specialist ook uitvoerend zeer bekwaam en ervaren. Het competentieprofiel zal hoogstwaarschijnlijk op MBO-4-niveau worden geschaald, ofwel Middelbare Technische School (MTS). Ga terug (...)

Dit afstudeer- en functieniveau omvat het volledige beheer van de accommodatie als werkverantwoorelijke onder supervisie van het Hoofd Technische Dienst of het Bestuur van de organisatie.

Inhoudelijke informatie is beschreven in de studiegids van ZwemConsult welke op verzoek wordt toegezondenof hier kan worden gedownload.

De studiebelasting voor module TD 3 omvat totaal 720 uur studiebelasting met inbegrip van de verplichte modulen TD 2 (240 uur) en TD 1a en TD 1b, ( 240 uur).

Afronding module CE 3
De module TD 3 wordt afgerond met een certificaat van deelname als 80% van de aangeboden lessen zijn gevolgd. Dus ook bij verkorte trajecten op basis van incompany.
De module TD 3 wordt afgerond met een diploma Senior Medewerker Technische Dienst TD 3 indien 80% van de aangeboden lessen zijn gevolgd en alle opdrachten plus het schriftelijke examen met een voldoende zijn afgerond.

Ga terug naar de homepage van ZwemConsult Ga naar De opleiding Medewerker Technische Dienst (uitvoer) CE 2 van ZwemConsult Ga naar de bovenzijde van deze pagina Ga naar De opleiding Hoofd Technische Dienst (kennis) CE 4 van ZwemConsult Ga naar de nieuwspagina van ZwemConsult

update: 11-09-2017