Logo

ZwemConsult

Beroepsopleidingen ZwembadBranche

De opleiding Medewerker Technische Dienst (uitvoer) TD 2 van ZwemConsult

De Medewerker Technische Dienst (uitvoer) handelt in opdracht en onder verantwoording van het “Hoofd” en/of de “Senior”. Dit is vooral de medewerker met “vette” handen. Die natuurlijk wel over voldoende inzicht in wet- en regelgeving dient te beschikken. Het competentieprofiel zal hoogstwaarschijnlijk op MBO-3-niveau worden geschaald. Ga terug (...)

Dit afstudeer- en functieniveau omvat veel meer dan de naamstelling doet vermoeden. De Allround-Zwemonderwijzer EQF/NPZ beschikt over hetzelfde opleidingsniveau. In een groot zwembad zal deze medewerker belast zijn met specifieke en afgebakende taken. In een klein zwembad en buitenbad worden deze Allrounders ingezet voor alle voorkomende werkzaamheden waaronder het vakbekwaam bedienen van de technische installaties. De opleiding Medewerker Technische Dienst (uitvoer) TD 2 van ZwemConsult sluit naadloos aan op dit competentieprofiel. De cursist leert alle technische handelingen in theorie en praktijk om de kwaliteit en veiligheid voor klant en medewerkers te bewaken en borgen.

Inhoudelijke informatie is beschreven in de studiegids van ZwemConsult welke op verzoek wordt toegezonden of hier kan worden gedownload.

De studiebelasting voor module TD 2 omvat totaal 480 uur studiebelasting met inbegrip van de verplichte modulen TD 1a en TD 1b, totaal 240 uur).

Afronding module TD 2
De module TD 2 wordt afgerond met een certificaat van deelname als 80% van de aangeboden lessen zijn gevolgd. Dus ook bij verkorte trajecten op basis van incompany.
De module TD 2 wordt afgerond met een diploma Medewerker Technische Dienst TD 2 indien 80% van de aangeboden lessen zijn gevolgd en alle opdrachten plus het schriftelijke examen met een voldoende zijn afgerond.

Ga terug naar de homepage van ZwemConsult Ga naar De opleiding Onderhoudsmedewerker (aankomend) CE 1 van ZwemConsult Ga naar de bovenzijde van deze pagina Ga naar De opleiding Senior Medewerker Technische Dienst (beheer) CE 3 van ZwemConsult Ga naar de nieuwspagina van ZwemConsult

update: 11-09-2017